Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ

Χτες το απόγευμα ήμουν Χαλάνδρι. Στον ουρανό μέτρησα 4 ή 5 αεροπλάνα που έριχναν ουτε κι εγώ ξέρω τι. Και όχι, δεν φτιάχνω ιστορίες συνωμοσίας.  Αυτές οι τεράστιες ουρές που είχαν γεμίσει το καταγάλανο ουρανό και σε κάποια στιγμή σχημάτισαν ένα τεράστιο ομιχλώδες σύνεφο δεν είναι συνωμοσιολογία.  Δεν γνωρίζω τι ήταν. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν. Καταγράφω απλά ένα γεγονός που σε τέτοια έκταση είδα για πρώτη φορά πάνω στον αττικό ουρανό.  Δυστυχώς δεν είχα μαζί μου κινητό να τραβήξω μια φωτογραφία γιατί θα έλεγε από μόνη της.  Ψάνχοντας σε άλλα μπλογκ είδα πάρα πολλές αναφορές και φωτογραφίες οπότε δεν είχαν κάνει λάθος. Ηταν εντελώς ανώμαλο αυτό που συνέβη. Και δεν ήταν μόνο στα βόρεια προάστια από ότι κατάλαβα αλλά σε όλη την Αττική σε διάφορες περιοχές.

Δεν με ενδιαφέρει αν θεωρηθώ γραφική ή τρελλαμένη λέγοντας πως αυτό το πράγμα δεν θα φέρει τίποτα καλό.  Επί τέλους η ανοησία μπορεί να φτάσει μέχρι σε ένα όριο (ή όχι?) Δεν γίνεται να ονομάζουμε πια το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Να πετάνε ένα τσουρμο αεροπλάνα πάνω από την Αττική μεσημεριάτικα και να έχουν κάνει ένα ουρανό μπουρδέλο είναι ΑΦΥΣΙΚΟ και προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.  Εχουμε δει άπειρες φορές τα νορμαλ αεροπλάνα που πετάνε, και την ουρά που αφήνουν πίσω τους, αυτό δεν ήταν κάτι τέτοιο και μόνο ένας ανόητος ή ψεύτης θα έδινε αυτή την εξήγηση.

Αν υπάρχει απλή , αληθινή και χωρίς ύποπτους συνειρμούς εξήγηση ας μας το πουν. Ηταν ένας ψεκασμός γιατί τα κουνούπια γιατί έρχεται καλοκαιράκι.  Για πολύ μεγάλα κουνούπια.  Ισαμε το μπόι μας σαν να λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου